Over ons

Over onze maatschap


ELB Interim Finance Management + Accountancy is een kleine maatschap die in 2004 is ontstaan. Als accountant en belastingadviseur verlenen wij accountancy en fiscale services voor het MKB en vrije beroepers in Den Haag en omstreken. Wij zijn gevestigd in het Benoordenhout.
Wij zien onszelf als uw huisarts op het financieel-administratief en fiscaal vlak. Wij doen veel zelf, maar schromen niet om werk uit te besteden of specialisten in te schakelen, mocht dat nodig zijn. Daarvoor maken wij 
gebruik van een netwerk van specialisten, die we in de loop van de jaren hebben opgebouwd en waarmee we goede ervaring hebben opgedaan. 
Zo hebben wij specialisten in ons netwerk op het vlak van externe audit, fiscale en juridische zaken, pensioenen, personeels- en organisatie-advies, subsidies, bedrijfsoverdracht, fusies en overnames. Zo zijn wij in staat om op een zeer breed vlak en op kwalitatief hoog niveau onze diensten aan u te leveren.

Over ons teamDrs. Edward L. Baudoin AA CIA

Edward is lid van de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA) en van het Instituut van Internal Auditors (IIA).

Hij is ruim 11 jaar werkzaam geweest bij een “Big Four” kantoor (1992 - 2003), waarvan de laatste 6 jaar als manager. Gedurende deze periode heeft Edward veel (project)ervaring opgedaan als interim professional bij diverse organisaties, zowel profit als non-profit, binnen- als buitenland. Daarna (2003/2004) is hij werkzaam geweest bij een MKB accountantskantoor als openbaar accountant. Sinds augustus 2004 is Edward, samen met zijn echtgenote Olga, maat van ELB Interim Finance Management + Accountancy.

Hij is, naast het uitvoeren van de reguliere accountancy werkzaamheden, specialist op het gebied van Corporate Governance, (Enterprise) Risk Management en Control vraagstukken. Met name is hij expert op het vlak van implementatie, onderhoud en uitvoering van Sarbanes Oxley (SOx) regelgeving. In deze hoedanigheid voert hij regelmatig diverse consultancy opdrachten uit bij grote multinationals. Daarnaast is hij ook beschikbaar voor het op interim basis uitvoeren van internal of external audit werkzaamheden.

Kerncompetenties zijn: Resultaatgericht, kwaliteit nastrevend, “hands on” mentaliteit, flexibel, zowel goed zelfstandig werkend als in teamverband, people manager, trouble shooter, stressbestendig, sterk cijfermatig inzicht en een zeer sterke softwarematige affiniteit.

Edward is gehuwd en vader van een zoontje van 15 jaar en een dochtertje van 11 jaar. Hobby’s zijn tennis, lezen van vakliteratuur, genealogie en uitgaan. Vroeger heeft hij veel gesport, met name voetbal, duiken, tennis, golf en badminton. 
Bereikbaar via 
M: 06 531 66 715

Algemeen 
Burgerlijke staat: Gehuwd
Kinderen: 2
Leeftijd: 47

Opleiding 
1986: HAVO
1991: HEAO-BE
1998: Opleiding tot AA
2002: WO Bedrijfseconomie
2007: Opleiding tot CIA

Talen 
Nederlands
Engels

Olga Baudoin-Kharkina RB

Olga is lid van het Register Belastingadviseurs (RB).

Zij is 4 jaar werkzaam geweest bij de douane in Kazachstan, waar zij leiding gaf aan 10 medewerkers. Daarna vervulde zij van 1995 tot 1999 een management functie bij DHL International. Vervolgens heeft zij bij de Wereldbank een functie in public relations vervuld. Van 2003 tot 2007 heeft zij bij een MKB accountantskantoor gewerkt als assistent accountant. Vanaf 2007 is Olga, samen met haar echtgenoot Edward, maat bij ELB Interim Finance Management + Accountancy.

Zij is, naast het uitvoeren van de reguliere accountancy werkzaamheden, gespecialiseerd op het gebied van belastingadviesvraagstukken.

Kerncompetenties zijn: Accuraat, goed zelfstandig werkend als in teamverband, sterk cijfermatig inzicht, diplomatiek, resultaatgericht en "hands on" mentaliteit.

Olga is gehuwd en moeder van een zoontje van 15 jaar en een dochtertje van 10 jaar. Hobbies zijn tennis, lezen, schrijven, social media en yoga.
Bereikbaar via 
M: 06 188 252 49

Algemeen 
Burgerlijke staat: Gehuwd
Kinderen: 2
Leeftijd: 45

Opleiding 
1989: HAVO
1995: HBO textiel
2001: HEAO BE
2004: Praktijkdiploma Boekhouden
2006: Moderne Bedrijfsadministratie
2011: Opleiding tot RB Belastingadviseur

Talen 
Nederlands
Engels
Russisch

Netwerk van specialisten

In de loop van de jaren hebben wij een netwerk van specialisten opgebouwd met wie wij nauw samenwerken. Hieronder staat een deel van deze kantoren vermeld met daarbij hun specialismen.
Verzorgen van het totale proces van ontvangst en boeken van de inkoopfactuur in de financiële administratie, autorisatie door budgethouder, fiattering betaling door directeur, verwerken betaling in online bankieren systeem en afletteren van de bankmutatie tegen de inkoopboeking. Tevens verzorgen van de verwerking van personeelsdeclaraties.
Adviseren op het vlak van arbeidsrecht en sociale wetgeving, waaronder legal scans, advisering, ontslagaanvragen, gerechtelijke procedures, bezwaar en beroepschriften UWV
Onafhankelijk intermediair, die gespecialiseerd is in het op maat financieren van het MKB
Adviseren en begeleiden van pensioen vraagstukken (pensioen eigen beheer, lijfrentes, pensioenverzekeringen, levensloopregelingen, second opinion) voor DGA en werknemers, zoals het opstellen van juridische documenten, maken van actuariele berekeningen, en het verzorgen van de communicatie.
Adviseren op het vlak van immigratie vraagstukken
Notaris gerelateerde werkzaamheden, zoals adviseren op het vlak van ondernemingsrecht en op het gebied van huur-, koop en financieringsovereenkomsten

Share by: