Advies en audit

Advies en audit


Wij kunnen u adviseren op financieel-administratief en fiscaal gebied. Daarnaast kunnen wij voor u allerlei audit werkzaamheden uitvoeren, zoals jaarrekening controle, opstellen van inbrengverklaringen, subisidieverklaringen, etc. Op moment dat wij niet de specifieke kennis in huis hebben om uw vraag te beantwoorden, halen we een specialist in huis. De kosten van deze specialist belasten we door naar u. Eventueel verwijzen wij u direct door naar iemand binnen ons netwerk.

Voor klanten die één van onze pakketten heeft, declareren wij op moment dat adviezen langer dan een half uur vergen aan uitzoek-, advies- en dossiertijd.

Wij berekenen in principe een uurtarief van € 115 (excl. BTW) voor advies- en auditwerkzaamheden. Kosten van externe specialisten zullen we aan u doorberekenen. Deze liggen tussen de € 90 en €275 per uur (excl. BTW). Voor grote advies- en audittrajecten kunnen we u een vaste prijs offereren. Wij spreken altijd met u af wat de kosten zullen zijn, voordat wij met deze werkzaamheden aanvangen.
Share by: